Vai vēlaties būt veiksmīgs rakstnieks? Tas ir Wordcraft — Google AI, kas to atvieglo

Dažās sadaļās mākslīgais intelekts vai AI aizstāj cilvēka radošumu vai vismaz mēģina to darīt. Dažu pēdējo gadu laikā esam redzējuši dažus skaidrus piemērus, daudzi no tiem saistīti ar fotoattēlu rediģēšanas nozari. Google pašlaik testē jaunu šāda veida rīku, kas koncentrējas uz rakstīšanu.

Jāatzīst, ka iepriekš minētais mākslīgais intelekts, kas tiek pielietots dažādās programmatūras nozarēs, mums dažkārt ir ārkārtīgi noderīgs. Spilgts piemērs tam visam ir atrodams tajās AI funkcijās, kuras šobrīd tiek piemērotas fotoattēlu vai video rediģēšanas programmām. Lai gan šajā programmatūras nozarē tikai pirms dažiem gadiem bija tikai daži profesionāļi, šodien tā ir pieejama lielākajai daļai.

Ar to mēs patiešām vēlamies jums pateikt, ka šobrīd mēs varam veikt multivides satura rediģēšanas uzdevumus gandrīz bez piepūles. Pateicoties integrētajām mākslīgā intelekta tehnoloģijām, mēs automātiski sasniedzam gandrīz profesionālus rezultātus. Nav šaubu, ka tas ļoti palīdz nepieredzējušiem lietotājiem šāda veida darbā. Ir vērts pieminēt arī tos rīkus, ar kuriem mēs varam izveidot attēlus no noteiktām teksta frāzēm .

Tomēr šajā gadījumā mēs nerunāsim par fotoattēlu rediģēšanu, bet gan par radošu tekstu veidošanu. Konkrēti, mēs runājam par jaunu projektu, pie kura Google ir sācis strādāt un kuru tā nosauca par Wordcraft, ar kuru paredzēts automātiski izveidot fantastikas romānus. Tajā pašā laikā mēs paši varam ieviest savas frāzes, lai AI balstītais rīks tās būtu labākas.

Wordcraft pagaidām neaizstās rakstniekus

Tas nozīmē, ka jaunie rakstnieki, iespējams, varētu ieskatīties un izmēģināt šo rīku, lai uzlabotu savus jaunos projektus. Tomēr šobrīd un pēc dažu rakstniecības profesionāļu veiktajām pārbaudēm viņi apliecina, ka Wordcraft pagaidām neaizstās pašreizējos autorus . Iespējams, tālā nākotnē mākslīgais intelekts attīstīsies tā, ka tas spēj radīt stāstus no noteiktiem terminiem kvalitatīvi, lai aizstātu cilvēku.

wordcraft ai

Tomēr jāņem vērā, ka šobrīd un vietā, kur atrodas AI, tas nav iespējams. Jā, to var izmantot noteiktām frāzēm, kuras mēs varam izmantot, vai idejām par iespējamiem stāstiem . Taču domāt, ka Wordcraft spēj patstāvīgi izstrādāt derīgu romānu no sākuma līdz beigām, izmantojot sava mākslīgā intelekta priekšrocības, šobrīd ir zinātniskā fantastika. Turklāt, un arī pamatojoties uz veiktajiem testiem, secinājums, ka šis projekts var arī palīdzēt piešķirt atšķirīgu pieeju jau uzrakstītam romānam.

Ar visu un līdz ar to jāņem vērā, ka šis ir google projekts , kas ir sākuma fāzē. Viss liecina, ka meklēšanas gigants turpinās strādāt pie tā, tāpat kā AI pieaug citās programmatūras nozarēs. Tagad tikai jāgaida, kas šajā ziņā būs nākotnē un vai rakstnieki atradīs spēcīgu konkurenci mākslīgā intelekta jomā.